Traficcs™ ◄ Cea mai tare Comunitate

Traficcs™ ◄ Cea mai tare Comunitate

Bine aţi venit pe forum-ul nostru căutăm servere de orice mod! Vă aşteptăm cu o Cerere
Fondatorii sunt [AIM]Laur şi AdyShoR .Dacă vreţi să contataţi Fondatorii prin Y!M , Y!M lor e ( [AIM]Laur:laur_petre99@yahoo.com)( AdyShoR:caunivasy@yahoo.com). Mulţumim că aţi ales aceasta comunitate!

Cautăm :
Moderatori şi Moderator Global

Puteţi contacta Fondatorii prin
Skype : peri.adrian1 sau adyshor49

Regulament Administratori si Helperi

Distribuiţi
avatar
Zonek
Moderator-Global
Moderator-Global

Mesaje : 2
2500000 points : 5521
Reputatie : 0
Data de inscriere : 06/12/2015
Localizare : Galati

Regulament Administratori si Helperi

Mesaj Scris de Zonek la data de Lun Dec 07, 2015 10:57 pm

Mai jos va fi prezentat regulamentul Administratorilor si a helperilor!- Un helper este obligat sa ajute orice player care cere acest lucru pe /n sau /report
- Un helper nu trebuie sa abuzeze de comanda /goto in interes personal.  
- Un helper este obligat sa se consulte cu, colegii acestuia prin comanda /hc atunci cand este nevoit sa ia o anumita decizie.\par
- Primul care actioneaza atunci cand un player cere ajutorul pe /n , este helperul, iar daca este nevoie de un admin , acesta poate cere ajutorul unui administrator in functie de gradul necesar.
- Helperii sunt obligati sa se organizeze cel putin odata la 3 zile sa controleze casele / bizz-urile / playerii noi pentru a se asigura ca totul decurge Fair-Play , iar cei noi pe server sunt documentati cu un trai mai bun (nu prin comanda /goto sau /gethere)
 Helperii mai mici in grad trebuie sa respecte pe cei cu o functie mai inalta dar si pe cei mai mici pentru a se evita certurile si abuzurile, iar daca, considera ca acestia gresesc cu deciziile lor le pot atrage atentia , daca nu asculta , le pot realiza o plangere pe forum (dovezi clare si bine structurate, fara sa fi fost editate)
- In calitate de helper, aveti obligatia sa ajutati imediat un jucator ce are o nelamurire (fara a fi folosita comanda /goto si /gethere)
- Ascultati de admini si ajutatii atunci cand va cer ajutorul.
- Atunci cand ajutati un jucator nu o faceti in bataie de joc, explicatii tot ce trebuie sa stie si nu il lasati nelamurit.
- Atunci cand un jucator cerere /respawn pe /n si nu precizeaza motivu , va primi mute 20 de minute! Si ii spuneti sa taseze /service taxi !
-Nu conteaza daca ai donat sau nu ai donat, toti Adminii/Helperii au drepturi egale.
-Nu aveti voie sa dati arme/repair/spawn aiurea lui X sau Y ca este amicul tau.
- Nu aveti voie sa dati /cc aiurea asa ca vi-se pare voua ca va face lag sau mai stiu eu ce. (daca un admin da /cc si nu are dovezi cu un motiv intemeiat pentru acel /cc primeste Admin Warn!)
- Daca un jucator da /report doar sa zica "ce mai faceti?","nu e corect a trisat X la event!"," X sau Y vino pana la mine" ii dati mute intre 5-10 minute.
-Adminii / helperi care au comanda /bigears trebuie sa o foloseasca si in caz ca cineva injura sau chair face reclama !
ATENTIE : Nu aveti voie sa va faceti voi dreptate singuri chemati un grad superior ! \par
-Nici un Helper nu are voie sa ii faca reclamatie altui coleg va risca Helper Down (Helperul in cauza v-a anunta in mod direct un Fondator!)\par
-Toti helperi trebuie sa asculte de un grad Superior (mai mare) sau va risca Helper Down .
-Orice bug gasit de un helper este reportat la un Admin/Owner !
-Helperi care abuzeaza de Bug-uri / Erori grave vor fi pedepsiti cu Helper 0 si Ban 7 zile!
-Cine face spam pe chatul Helperi-lor va risca sa fie sanctionat cu Helpers Warn!  
-De fiecare data cand un player acceseaza /n sau /report aceste trebuie acceptat prin [/ar]  si veti putea vorbi cu chatul [/x] \par
-Dupa ce ati terminat convorbirea de pe chatul [/x] voi trebuie sa inchideti reportul cu, comanda [/dr [motiv] \par
-Helperi / Admini nu au voie sa faca propriile reguli pe /l si /hc. Se sanctioneaza cu Helper/Admin down.\par
-Helperi nu au voie sa, se certe intre iei sau vor risca HELPER 0 !  \par
-Helperi trebuie sa intocmeasca un raport de activitate din 30 in 30 zile si trebuie prezentat pe Forum!\par
De asemenea daca un Helper incalca una sau mai multe din regulile de mai sus , acesta va primi Helper Down sau chiar poate ajunge la Helper 0 in functie de numarul de reguli incalcate!  
!!! Anunt Important pentru Helperi de level 1 :
Cand cineva intra pe server si are level 1 , un helper trebuie sa stea neaparat spec pe acel player doar daca aceste cere ajutorul in a cunoaste servarul (helperi care se duc la playerul respectiv cu /goto si se afiseaza personal este pedepsit cu helper warn sau chiar down!)\par

Staff-ul isi rezerva dreptul de a modifica oricand regulamentul de mai sus , iar ce-i pusi in tema sunt rugati sa il citeasca cel putin o data la 4-5 zile !!!
}

    Acum este: Mier Dec 12, 2018 8:48 pm